LG Contracting

LG Contracting AB är ett ledande rörinstallationsföretag i Mellansverige som erbjuder kundanpassade, flexibla lösningar inom värme och sanitet. Vi arbetar med totalentreprenader inom bland annat sjukhus, skolor och kontor. Vår tekniska kompetens är hög och vi driver komplexa projekt med smarta energilösningar för förnyelsebar energi, både vid nybyggnation och renovering. Hållbarhet är en naturlig del i vårt arbetssätt och därför arbetar vi med att skapa energieffektiva lösningar för att lämna så lite påverkan som möjligt på miljön.  Varje projekt är unikt är och genom att ha rätt kompetens och rätt resurser hjälper vi kunden genom hela resan, från installation till service. Vi är bäst när det gäller!

Vårt arbetssätt med delaktiga och engagerade medarbetare gör att vår organisation lämpar sig väl för samverkansprojekt, partnering. När alla trivs i en miljö där det finns möjlighet att påverka och där det är projektets gemensamma målsättning som sätts i fokus - medför det att de yrkesöverskridande processerna fungerar på ett optimalt sätt. Tillsammans arbetar man aktivt mot smarta lösningar och produktval. Det, tillsammans med ett effektivt arbetssätt gynnar totalekonomin i projekten. 

Goda relationer tillsammans med utvecklingsmöjligheter och klara kommunikationsvägar är grunden till vår LG-anda.

Vi är auktoriserade enligt Säkervatteninstallation.

Sedan 2015 är vi en del av installationskoncernen Instalco som är ett av Nordens ledande installationsföretag inom VS, el, ventilation, kyla och industri. Idag är Instalco genom sina dotterbolag representerade i Sverige, Norge och Finland.