Kontor Göteborg

Under våren 2017 startades vår filial i Göteborg. Vi har under åren etablerat oss på Göteborgsmarknaden och vi är stolta över att medverka i flera stora projekt i stan.

Vår målsättning år 2017 var att bli närmare 20 anställda i Göteborg med omnejd. I år, 2021 är vi 7 tjänstemän och 32 montörer 

LG Contracting erbjuder kundanpassade, flexibla lösningar inom värme och sanitet. Vi arbetar med totalentreprenader inom bland annat sjukhus, skolor och kontor. Vår tekniska kompetens är hög och vi driver komplexa projekt med smarta energilösningar för förnyelsebar energi, både vid nybyggnation och renovering. Hållbarhet är en naturlig del i vårt arbetssätt och därför arbetar vi med att skapa energieffektiva lösningar för att lämna så lite påverkan som möjligt på miljön.  Inget projekt är det andra likt och genom att ha rätt kompetens och rätt resurser hjälper vi kunden genom hela resan. Vi finns där från idé till verklighet; från projektering till installation och slutligen service. Vi är bäst när det gäller!

 

Några av våra referensprojekt:

  • Kineum
  • Platinan
  • Lisebergs jubileums hotell
  • Pedagogen