Montörer till Göteborg

 

Är du en erfaren VS montör med både driv och engagemang? Då kan det vara just dig vi söker.

LG Contracting AB är ett ledande VS företag med över 20 års branscherfarenhet. Vi arbetar med att skapa kundanpassade, energieffektiva, hållbara och tekniska lösningar inom värme och sanitet med minsta möjliga påverkan på miljön. 

Vi finns på 6 filialer runt om i Sverige och nu söker vi montörer till vår filial i Göteborg.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du arbetar i en bred och spännande roll i ett expansivt företag med höga ambitioner och stor passion. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör vårt vinnande koncept, varje lagspelare är viktig.

Som Entreprenadmontör kommer du att arbeta med olika sorts uppdrag, både mindre och större projekt som bland annat sjukhusprojekt, bostadsprojekt, kontor, skolor och hotell. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och kontakt med leverantörer och beställare.

Rollen innebär att du självständigt planerar och genomför ditt uppdrag och utför dem enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Vi har en stor bredd av kunder, både inom den privata och offentliga sektorn.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Resor kan förekomma.

 

Vi söker dig som har en bred kunskap inom branschen och ser gärna att du har ett tekniskt intresse eftersom LG Contracting ligger i framkant med tekniska VS-lösningar.

Du är självgående, noggrann och ansvarsfull och kan ta egna initiativ för att lösa problem.

Då arbetet innefattar kontakter med olika aktörer ser vi gärna att du som sökande har en god social kompetens med hög känsla för service och att du trivs med att skapa goda relationer. Vi ser även att du har viss datavana och tycker om en flexibel arbetsmiljö. Vi värdesätter att du är en engagerad, lojal och positiv person i arbetslaget.

På LG Contracting arbetar vi gärna i team, stämningen är öppen och vi hjälps åt i jobbet.

Krav:

VVS-montör, yrkesexamen & branschcertifikat

B-körkort

Låter det intressant? Sök tjänsten genom att klicka på länken "Ansök".

 

För ytterligare information vänligen kontakta:

Elizabeth Eriksson, HR-Ansvarig, E-post: elizabeth.eriksson@lgcontracting.se

  • Stad
    Göteborg

  • Kompetensområde
    Rörmontör

  • Ansök