oennefors.jpg
Önnefors Rör blir en del av LG Contracting

Önnefors Rör blir en del av LG Contracting

Genom förvärvet startar LG upp en serviceavdelning i Mariestad, som kommer jobba i nära samarbete med Skövdefilialens serviceavdelning.

Önnefors Rör AB är en rörfirma baserad i Mariestad som arbetar med service, installation och försäljning till privatpersoner och företag. Önnefors Rör har bedrivits av Kenny och Ola Önnefors som besitter stor kompetens med över 35 år i branschen.

- Vi är glada att hälsa Önnefors Rör välkomna till LG Contracting. Det förväntas hända mycket med infrastrukturen, både i och runt Mariestads kommun under de kommande åren i samband med de planerade och pågående industrietableringarna. Förvärvet är ett steg i rätt riktning för oss där vi utökar vårt marknadsområde i Västra Götalands län, säger Patric Larzon, vd LG Contracting.

LG Contracting etablerades 2001 i Karlstad och har idag sex filialer runt om i Sverige och täcker i stort hela Mellansverige. LG arbetar med totalentreprenader inom bland annat sjukhus, skolor och kontor. Bolaget driver komplexa projekt med smarta energilösningar både vid nybyggnation och renovering.

LG Contracting förvärvar Önnefors Rör AB genom en inkråmsöverlåtelse. Önnefors Rör har en årlig omsättning på cirka 7 miljoner kronor.