43.jpg

LG Contracting förvärvar Göteborgsföretaget SwedVVS med 17 anställda

LG Contracting tar i och med förvärvet av SwedVVS steget fullt ut i Göteborgsregionen. LG har tidigare i år rekryterat Ulf Johansson och Urban Kalin för att satsa på Göteborg och med SwedVVS finns nu ett bra och starkt gäng i Göteborg att jobba med.

     - Vi är idag väldigt glada till att få med oss SwedVVS i LG Contracting. Vi ser att de kommer tillsammans med våra senaste rekryteringar av Ulf Johansson och Urban Kalin bilda ett starkt och bra team i Göteborg som det ska bli kul att följa, säger Klas Larsson, VD för LG Contracting.

     - Vi har under en tid letat efter ett passande bolag i Göteborgsregionen på VS-sidan och tycker att denna lösning med att LG förvärvar SwedVVS och att vi på så sätt får ett fotfäste i Göteborg är en mycket bra lösning. Göteborg fortsätter att växa och vi ser positivt på regionen, säger Per Sjöstrand, VD för Instalco.

SwedVVS grundades av Tony Holm som kommer att vara kvar i firman och som även kommer att bli delägare i Instalco.

     - Vi ser det som en fördel att komma in i en större koncern och det känns spännande att bli en del av Instalcos och LG Contractings satsning på Göteborgsregionen som vi känner kommer att fortsätta att växa. Denna förändring av ägarbilden innebär inga förändringar av varken organisation eller pågående projekt, säger Tony Holm, VD för SwedVVS.

 

För ytterligare information:

Klas Larsson, VD LG Contracting, +46 706 629 153, klas@lgcontracting.se

Per Sjöstrand, VD Instalco, + 46 707 245 149, per.sjostrand@instalco.se

 

Instalco är ett av Nordens ledande installationsföretag inom el, vs och klimat. Instalco-gruppen omsätter ca 2,8 miljarder kr och har 28 bolag med 1500 medarbetare i Sverige, Norge och Finland. Instalco ägs av FSN Capital och drygt 180 medarbetare. www.instalco.se