r2.jpg

Robin Wåhlund ny filialchef i Karlstad

Robin Wåhlund tar över som ny filialchef i Karlstad. Robin har en mångårig erfarenhet av VS-branschen och har under hela sitt yrkesverksamma liv arbetat inom området. LG`s tidigare filialchef och VD Patric Larzon kommer att fortsätta i bolaget, men som VD.

Robin är 33 år och har arbetat på LG Contracting sedan 2018 som projektledare och serviceledare. Robin började sin karriär som montör på NVS och har därefter arbetat både som platsansvarig och som projektledare. Innan han började på LG arbetade han som filialchef på Karlstad Rörmontages filial i Kristinehamn.

- Jag ser fram emot att arbeta som filialchef och jag har alltid trivts väldigt bra på LG. Det finns en väldigt stark och positiv företagskultur och laganda inom LG Contracting som jag direkt tog till mig. Det handlar om hur vi behandlar varandra. Att vi hjälper varandra och gemensamt ser till att vi mår bra och trivs tillsammans. Företagskulturen inom LG Contracting utstrålar mycket glädje och inte minst möjligheter. Jag vill att alla anställda ska känna sig trygga och trivas på sin arbetsplats. De ska få möjlighet att utvecklas och göra karriär. Vi ska driva projekt som är ekonomiskt och miljömässigt hållbara och som i sin tur skapar nöjda medarbetare och nöjda kunder.Sist men inte minst hoppas jag kunna bidra till denna LG-anda och fortsätta att utveckla den, säger Robin.